Hírek


A hosszú hétvége eseményei
2018. január 02. 13:01
A megyében működő tűzoltóságok az elmúlt év utolsó hétvégéjén három műszaki mentéshez és három tűzesethez, valamint a 2018-as év első napján egy műszaki mentéshez vonultak.

December harmincadikán letért az úttestről, majd az árokba hajtott egy személygépjármű a 47-es főúton Székkutas térségében. Az esethez az orosházi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet és megszüntették a forgalmi akadályt. A balesetben hat ember megsérült, őket a mentőszolgálat szakemberei kórházba szállították. A műszaki mentés idejére lezárták az érintett útszakaszt.

December harmincegyedikén egy hatvan négyzetméter alapterületű lakóépület kapott lángra Gyomaendrőd szélén. A káreseményhez a gyomaendrődi önkormányzati és a szarvasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a lángokat rövid időn belül megfékezték. Az épület lakhatatlanná vált, így a benne élő négy embert rokonoknál helyezték el. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Nem nyílt ki a lift ajtaja az év első napján Békéscsabán az Ady Endre utcában. A békéscsabai hivatásos tűzoltók pillanatokon belül a helyszínre érkeztek és a liftkulcs segítségével az ajtót kinyitották. Az eset során személyi sérülés nem történt.

 

Fotó: Orosháza HTP


 

Kapcsolódó képek:

A hosszú hétvége eseményei A hosszú hétvége eseményei