Hírek


Szilveszteri pohárköszöntő
2017. december 31. 16:31
Évek óta hagyomány, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetői ellátogatnak a megyei igazgatóságokra az esztendő utolsó napján. Békés megyében idén Bittmann Tibor tűzoltó dandártábornok tett látogatást. A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság humán szolgálat vezetője Orosházán köszöntötte a szolgálatban lévő állományt.

Bittmann Tibor kiemelte, hogy 2017-es év sok szempontból emlékezetes mindenki számára. ― Az orosházi viharok felszámolásában történő részvétel, a jogszabályi változások, a bérfejlesztések, mindannyiunk életében volt egy-egy pozitív történés ― emelte ki a szolgálatvezető.

A dandártábornok szavait követően Kiss András tűzoltó ezredes, a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott igazgatója és Bajkán György tűzoltó alezredes, az orosházi katasztrófavédelmi kirendeltség vezetője is megköszönte a tűzoltók fáradhatatlan munkáját. Végül a 2018-as esztendőre jelképes koccintással kívántak sok erőt, jó egészséget.

A következő esztendőre az igazgatóság megbízott vezetője nemcsak Orosházán méltatta az állomány példás helytállását, hanem Mezőberényben, Szeghalmon és Gyulán is. Az emelkedett pillanatok részese volt Siklósi István mezőberényi polgármester és Macsári József szeghalmi polgármester is.

A megye többi tűzoltóságaira az igazgatóság valamennyi vezetője ellátogatott és szakmai sikerekben gazdag boldog újévet kívántak az állomány tagjainak.

 

Fotók: Baráth Ilona tű. fhdgy., Gyula HTP, Mezőberény HTP, Mezőkovácsháza HTP, Szarvas HTP és Szeghalom HTP


 

Kapcsolódó képek:

Szilveszteri pohárköszöntő Szilveszteri pohárköszöntő Szilveszteri pohárköszöntő
>>> További képek a galériában <<<