Hírek


Szolgálatparancsnokok értekeztek a megyei igazgatóságon
2017. december 01. 10:01
November huszonkilencedikén ismét összeült a szolgálatparancsnokok tanácsa az igazgatóságon.

A fórumra berendelt állományt Kiss András tűzoltó ezredes, megbízott megyei igazgató köszöntötte, melyet követően Maczek Szilárd tűzoltó alezredes, megyei tűzoltósági főfelügyelő a téli időjárásra való felkészülés keretében hívta fel a figyelmet a tűzoltói beavatkozások során fellépő veszélyekre.

Ezt követően Egyed Lajos tűzoltó őrnagy, főügyeleti osztályvezető a visszajelzési kötelezettség teljesítéséről, valamint a főügyelettel történő együttműködéséről tudhattak meg információkat a résztvevők.

Pásztor Mária tűzoltó alezredes, ellenőrzési szolgálatvezető a gyakorlatok ellenőrzésének tapasztalatairól tartott beszámolót, illetve a mobil ellenőrzési osztály országos ellenőrzési tapasztalatairól számolt be.

Vinczéné Varga Ágnes tűzoltó alezredes, humán szolgálatvezető a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról tartott előadást.

A napirendi pontok megbeszélését követően a szolgálatparancsnokok, a napirendi pontok tárgyában felmerülő kérdéseiket beszélték meg, hatékonyabbá téve ezzel az állomány rendszeres tájékoztatását.

 

Fotók: Baráth Ilona tű. fhdgy.


 

Kapcsolódó képek:

Szolgálatparancsnokok értekeztek a megyei igazgatóságon Szolgálatparancsnokok értekeztek a megyei igazgatóságon Szolgálatparancsnokok értekeztek a megyei igazgatóságon