Hírek


A hétvége eseményei
2017. július 17. 08:15
Az elmúlt hétvégén tizenkét segélyhívás érkezett a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság műveletirányítási központjába.

A hat műszaki mentés mellett számos tűzesethez is riasztották a megye tűzoltóit, melyek közül a jelentősebbek vasárnap történtek.

Tegnap délben Békéscsaba külterületén megközelítőleg négy hektáros learatott, rendre vágott, részben bebálázott búzatarló kapott lángra. A tűzben egy CLAAS típusú körbálázó gép teljesen kiégett, valamint húsz körbála is a lángok martalékává vált. A káreseményhez riasztott békéscsabai hivatásos tűzoltók a tüzet rövid időn belül megfékezték, az eset során személyi sérülés nem történt.

Tegnap délután Mezőberény külterületén, egy baromfitartó telepen csaptak fel a lángok, ahol egy háromszáz négyzetméter alapterületű, betonfallal körbevett trágyatárolóban mintegy ezer köbméter csirketrágya teljes terjedelmében égett. A káreseményhez riasztott mezőberényi és békéscsabai hivatásos tűzoltók a helyszínen rendelkezésre álló erőgéppel a bedepózott anyagot megbontották, majd eloltották a tüzet. Az eset során személyi sérülés nem történt.

 

Fényképek: Békéscsabai Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság


 

Kapcsolódó képek:

A hétvége eseményei A hétvége eseményei A hétvége eseményei
>>> További képek a galériában <<<